Pharm Foot DERMA SCRAPER Zmiękczający peeling solno-cukrowy 200g

Symbol: 15725920254
Dostępność: Mało
60.00
szt.
Zamówienie telefoniczne: 729911081 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
14.99
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 14.99
Więcej o produkcie
Waga
0.2 kg
image

Victoria Vynn PHARM FOOT

DERMA SCRAPER

Zmiękczający peeling solno-cukrowy

z mocznikiem i ekstraktem

z jagód goji

Pojemność: 200g

ZALECENIA:

• do mechanicznego peelingu suchej i twardej skóry stóp a także do dłoni i ciała

• wspomaga absorpcję preparatów pielęgnacyjnych

DZIAŁANIE:

• ma doskonałe właściwości złuszczające i zmiękczające

• regeneruje

• daje odczucie intensywnego nawilżenia wysuszonej skóry

• działa relaksująco

SPOSÓB UŻYCIA:

• odpowiednią ilość peelingu nanieść na dłonie i wykonać masaż

• dla lepszego efektu regeneracji można pozostawić preparat pod okluzją z folii na kilka minut

• spłukać wodą i osuszyć skórę

• w przypadku zastosowania na końcowym etapie zabiegu, można zastosować odpowiedni krem

SKŁAD:

Sucrose, Sodium Chloride, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Petrolatum, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, Urea, Parfum, Cera Microcristallina, Hydrogenated Vegetable Oil, Cera Alba, Hydrogenated Palm Acid, Stearyl Stearate, Cetyl Alcohol, Ceteareth-20, Silica Dimethyl Silylate, Paraffin, Tocopheryl Acetate, PEG- 40 Hydrogenated Castor Oil, Juglans Regia Shell Powder, Vaccinium Macrocarpon Seed Powder, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Glycine Soja Oil, Lycium Barbarum Fruit Extract, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, BHT, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, CI 16255, CI 42090.

image
image
image
Parametry:
Stan:
Nowy
Stan opakowania:
oryginalne
Marka:
Victoria Vynn
Kod producenta:
332235
Rodzaj:
enzymatyczne
Pojemność:
200
Opakowanie:
puszka
Wielkość:
Produkt pełnowymiarowy
Waga:
200
Linia:
Pharm Foot
Składniki aktywne:
Ekstrakt z jagód goji
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: